Fri fragt over kr 5000 ,-
Danbo Møbler Horsens

BYG DIN EGEN SOFA

SE VORES STORE UDVALG AF SOFASYSTEMER.


Grænseløst mange muligheder

Med de mange sofasystemer vi tilbyder er vi sikre på, at vi også kan lave en sofa som passer perfekt hjemme hos dig. Derfor gør vi det nemt og overskueligt at finde inspiration og overblik over mulighederne her, så du er klædt på til at designe din nye sofa. Vi har mange forskellige opstillinger i vores udstilling, så du kan komme forbi og prøve dem. I byggesystemerne er det næsten kun fantasien som kan sætte en grænse for, hvordan din næste sofa skal tage sig ud.

 
 

Sofa tilbud

Vi har tilbud på alle slags sofaer. Skal I have et sofasæt, der åbner op for de lange samtaler, en familiesofa med plads til alle eller en lædersofa i moderne udtryk? Vi har tilbud på det hele og meget mere. Det er vigtigt med en lækker og hyggelig sofa, da man tilbringer meget kvalitetstid her – både alene, med kæresten eller med hele familien. Sofaen og stuen er ofte samlingspunktet i løbet af dagen, så gør noget ekstra ud af hyggen. Med vores altid gode priser, har du mulighed for at give nyt udtryk til stuen, uden at det skal gøre ondt på økonomien. 

Kontakt Danbo Horsens butik, hvis du vil vide mere om mulighederne i de mange sofasystemer. Vi står altid klar til at hjælpe med at designe din sofa.
Beskrivelse

Henter...