FRAGT fra kr. 49,- Gratis fragt ved køb over kr. 5.000,- 

Persondatapolitik


Ved at benytte denne hjemmeside www.danbohorsens.dk accepterer du, at Danbo Møbler Horsens behandler dine personoplysninger i henhold til denne datapolitik.

Danbo Møbler Horsens respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som afgives online, og vi er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager.
Hvis du ikke kan acceptere datapolitikken, bedes du undlade at benytte denne hjemmeside.
 

Personoplysninger

Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til, vedkommendes for- og efternavn, alder, køn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger,uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.
 

Hvilke personoplysninger indsamler og behandler vi?

Som hovedregel kan du tilgå hjemmesiden uden at fortælle os, hvem du er, eller i øvrigt give personlige oplysninger om dig selv.

Danbo Møbler Horsens har dog brug for visse personoplysninger for at kunne besvare henvendelser og levere nyheder og andre tjenester til dig.
 

Danbo Møbler Horsens indsamler og behandler oplysninger om dig, når du:​

    * tilmelder dig nyhedsbrev
    * sender en forespørgsel, klage eller giver os feedback; eller
    * i øvrigt giver personoplysninger til os via hjemmesiden eller på anden måde

Danbo Møbler Horsens indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige (f.eks. e-mailadresse og navn) for at levere den ydelse, som du efterspørger.

Registrering af personoplysninger og personhenførbare oplysninger er nødvendig for at kunne analysere, hvordan brugerne anvender Danbo Møbler Horsens hjemmesider via Google Analytics.
 

Hvem videregiver vi personoplysninger til?

   * Personoplysninger afgivet på www.danbohorsens.dk videregives kun til:
   * Danbo Møbler Horsens, interne afdelinger
   * Udvalgte og betroede tredjemænd, der kan benytte dine personoplysninger med henblik på at levere serviceydelser, som du har bestilt  

Danbo Møbler Horsens videregiver i øvrigt kun personoplysninger til andre, fx misbrugsregistre i henhold til gældende lov, hvis den pågældende kunde udøver misbrug eller svindel over for Danbo Møbler Horsens.

For at kunne videreudvikle og forbedre Danbo Møbler Horsens's hjemmeside fører vi statistik over, hvordan brugerne anvender siderne. Statistikken anvendes udelukkende i opsummeret form, f.eks. til at se, hvilke sider og browsere vores besøgende anvender mest.

Bortset fra i ovenstående tilfælde, videregiver Danbo Møbler Horsens ikke data om den enkelte kundes anvendelse af tjenesterne på www.danbohorsens.dk
 

Hvor lagres dine personoplysninger?


Personoplysningerne lagres på servere i Danmark. Nogle personoplysninger administreres af en tredjemand (databehandler), som opbevarer og behandler personoplysninger på Danbo Møbler Horsens vegne i henhold til denne datapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata.

Vi opbevarer kun personoplysningerne, så længe det er nødvendigt i forhold til de oplyste formål ovenfor.
 

Adgang til oplysninger


Du kan altid ændre i dine kontooplysninger og interesseområder, herunder angive, om du ønsker, at vi skal kontakte dig i forbindelse med tilbud eller serviceydelser eller framelde dig nyhedsbreve.
Du kan få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger, skal du skrive til os på adressen MW@bobel.dk
 

Kontakt, ændring og opdatering af persondatapolitikken


Danbo Møbler Horsens forpligter sig til løbende at opfylde lovgivningens krav til beskyttelse af privatlivets fred.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores datapolitik, eller til hvordan vi bruger dine personoplysninger, kan du kontakte os på tlf. 75626800.

Kontakt

Danbo Møbler Horsens

Vårsøvej 4
8700 Horsens

Telefon: 75626800
Email: mw@bobel.dk

Web: https://www.danbohorsens.dk

Åbningstider

Man.-Fre.: 10.00 - 17.30
Lør.: 10.00 - 15.00
Søn.: 11.00 - 15.00
 

Kort

 

Send spørgsmål