googleads
 
Altid markedets bedste priser
Flash Lænestol
Lænestol i grå stof Kan fås i andre farver med andre ben Mål: B80 x D72 x H77 cm
TILBUD: 1.499,00
Camper Høj Stol
Moderne og smart lænestol. Lænestolen er i et slidstærkt materiale. Universal antracit 3505. Metal ben.
1.799,00
Retro lænestol
Stol med fantastisk siddekomfort fås i mange farver, med ensfarvede eller kontrast knapper.
2.499,00
ND Bern høj stol m/ natur gjorde
Elegant hvilestol med natur gjorde og stel i ubehandlet bøgetræ. God høj rygstøtte.
TILBUD: 2.499,00
Astrid lænestol
Fix lænestol monteret ned sort okselæder . Rigtig god siddekomfort. Ben i børstet stål. Stolen fås også i stof.
2.499,00
HK 1435 lænestol
Smart lænestol i slidstærkt stof Kan fås i mange farver samt læder. Mål: B78 x D85 x H84 cm
2.499,00
Venus lænestol
smart lænestol monteret med slidstærkt stof Kan bestilles i mange farver
2.499,00
Mexico lænestol
Smart og enkel lænestol. Monteret med gråt slidstærkt stof Space sokkel i krom. Kan bestilles i andre farver
2.999,00
ND Bern høj stol m/læder gjord
Elegant hvilestol med sorte læder gjorde og stel i ubehandlet bøgetræ. God høj rygstøtte.
TILBUD: 2.999,00
Oxford lænestol + skammel
Smart retro lænestol med skammel i slidstærkt stof. Med knapper i ryggen og lyse træben UDSTILLINGSMODEL !!!
TILBUD: 2.999,00
Cardiff Otiumstol
Stol med en dejlig fast siddekomfort. Monteret med stof. Stolen fås i mange stof- og læder varianter. Træstellet fås i flere farver. Stolens armlæn giver et stabilt afsæt til at rejse sig op. Manuel regulering af sædeindstillinger.
3.499,00
Mexico lænestol
Smart og enkel lænestol monteret med sort soleda læder og Space sokkel i krom.
3.699,00
Cardiff Otiumstol
Stol med en dejlig fast siddekomfort. Monteret med madras okse læder. Stolen fås i mange stof- og læder varianter. Træstellet fås i flere farver. Stolens armlæn giver et stabilt afsæt til at rejse sig op. Manuel regulering af sædeindstillinger.
3.999,00
Cardiff Otiumstol inkl. skammel
Stol med en dejlig fast siddekomfort, monteret med stof. Stol og skammel fås i mange stof- og læder varianter. Træstellet fås i flere farver. Stolens armlæn giver et stabilt afsæt til at rejse sig op. Manuel regulering af sædeindstillinger.
TILBUD: 3.999,00
Gustav otiumstol inkl. skammel
Otiumstol og skammel monteret med slidstærk møbelstof i mørkgrå. Mahognibejdset træstel. Stolens armlæn giver et stabilt afsæt til at rejse sig op. Manuel regulering af sædeindstillinger.
3.999,00
Galaxy Lænestol
Fin retro lænestol i grå stof med sorte knapper Sorte runde træben Kan fås i andre farver og andre ben Mål: 80 x 94 cm
3.999,00
Genova Lænestol + Skammel
Lænestol og skammel Monteret med sort madras læder sokkel i sort træ Kan bestilles i andre farver Kan bestilles med sokkel i bøg lak, bøg ubh. mahogni, sort eller space sokkel i krom Kan fås i stof til kr. 3.499,-
TILBUD: 3.999,00
Fødselsdagspris
Delta lænestol m/ indbygget skammel
Lænestole med vip i ryg og nakke. Grå microfiber.
TILBUD: 3.999,00
3289 Lænestol + skammel
Drejestol med dejlig komfort i madras læder. Ryggen kan lænes tilbage, så man opnår forskellige siddepositioner til gavn for ryggen.
TILBUD: 4.499,00
Boston Lænestol + Skammel
Lænestol monteret med lysegråt stof Manuel regulering af sædeindstillinger. Space sokkel i krom Kan bestilles i andre farver
TILBUD: 4.999,00
Gustav otiumstol inkl. skammel
Otiumstol og skammel monteret med læder. Træstel i bøg. Stolens armlæn giver et stabilt afsæt til at rejse sig op. Manuel regulering af sædeindstillinger.
4.999,00
Fødselsdagspris
Delta Recliner lænestol
Elegant recliner lænestol med sort læder på alle slidflader. Metal sokkel. Integreret fodskammel. Stolen er med manuel fodskammel og gasreguleret ryg,
TILBUD: 4.999,00
Siena Lænestol + skammel
Siena Lænestol skammel Monteret med Vienna kit sokkel i bøg lak
TILBUD: 4.999,00
Cardiff Otiumstol inkl. skammel
Stol med en dejlig fast siddekomfort, monteret med madras okse læder. Stol og skammel fås i mange stof- og læder varianter. Træstellet fås i flere farver. Stolens armlæn giver et stabilt afsæt til at rejse sig op. Manuel regulering af sædeindstillinger.
TILBUD: 4.999,00
Line lænestol
Høj elegant lænestol med god siddekomfort. Monteret med sort luksus læder. Kan bestilles i andre farver og træsorter Excl. skammel Skammel vejl. Kr. 2.645,- NU Kr. 1.899,-
TILBUD: 5.499,00
Sorø Plus Otiumstol
Rigtig komfortabel otiumstol i læder/PVC. Bøg lak stel. Plus systemet gør, så ryggen kører med gaspatron og ikke et glidesystem. Ryggen bevæger sig uafhængigt af sædet.
TILBUD: 5.500,00
Siena Lænestol + skammel
Siena Lænestol og skammel Monteret med sort soleda læder space sokkel i krom
5.999,00
Mars 1 Lænestol Incl. skammel
Lænestol med sort læder på slidfladerne. Stolen har vip i ryggen samt nakkeregulering. Incl. fodskammel Kan bestilles i andre farver Leveres usamlet
5.999,00
Opus Lænestol
Læder lænestol på drejesokkel Semianilin læder overalt
5.999,00
Boston Lænestol + Skammel
Lænestol med sort okselæder overalt Manuel regulering af sædeindstillinger. Space sokkel i krom
TILBUD: 5.999,00
Mars 2 lænestol
Elegant recliner lænestol med sort læder på alle slidflader. Metal sokkel. Integreret fodskammel. Stolen er med manuel fodskammel og gasreguleret ryg,
5.999,00
Karl Lænestol uden el
Stolen kan fås i 3 forskellige størrelser, small, medium, large. Stolen kan fås med eller uden elektrisk funktion som kan regulere sæde og ryg. Stolens armlæn giver et stabilt afsæt til at rejse sig op.
5.999,00
Mars 3 lænestol
Elegant recliner lænestol med sort læder på alle slidflader. Metal sokkel. Integreret fodskammel. Stolen er med 1 motorbetjent fodskammel og gasreguleret ryg,
6.999,00
Karl Lænestol med el i ryg
Stolen kan fås i 3 forskellige størrelser, small, medium, large. Stolen kan fås med eller uden elektrisk funktion som kan regulere sæde og ryg. Stolens armlæn giver et stabilt afsæt til at rejse sig op.
6.999,00
Lænestol 3501 + skammel
Monteret med semianilin læder. Med Tube Sokkel. Fås i 3 størrelser Small, Medium og Large til samme pris. Stolen er med gas regulering af ryg indstillingerne.
7.999,00
Oliver Recliner
Recliner monteret med sort læder. Med rygglid i sæde og ryg, samt elektronisk sædeløft. En stol med en god fast siddekomfort.
7.999,00
Mars 4 Lænestol
Elegant recliner lænestol i sort okselæder. Metal sokkel. Integrerede fodskammel. Stolen er med 3 motorer, til justering af sæde, ryg og fodskammel. El-betjent M/touch
7.999,00
Valdemar Løftestol
Elegant løfte-recliner stol i sort okselæder. Metal sokkel. Integrerede fodskammel. El-betjent M/fjernbetjening.
7.999,00
Vettel lænestol
Smart og komfortabel lænestol monteret med okselæder. Stolen har samtidigt indbygget fodskammel.
8.999,00
5077 Lænestol med manuel funktion
Komfortabel lænestol med manuel funktion i ryg og sæde. Denne stol giver en rigtig god støtte i ryggen, både i lænden og skulder. Monteret med en blød og fin semianilin okselæder overalt.
8.999,00
Karl Lænestol med el i sæde og ryg
Stolen kan fås i 3 forskellige størrelser, small, medium, large. Stolen har elektrisk funktion som kan regulere sæde og ryg. Stolens armlæn giver et stabilt afsæt til at rejse sig op.
8.999,00
Vettel lænestol med el
Smart og komfortabel lænestol monteret med semianilin okselæder. Stolen har samtidigt indbygget fodskammel og automatisk ligge funktion
9.999,00
5077 Lænestol med el
Komfortabel lænestol med eldrevet ryg og fodskammel, med tube sokkel.
9.999,00
Clausholm stol + skammel
Dansk produceret øreklapstol + skammel i originalt klassisk design, monteret med luxus sevilla 80 læder. Kan bestilles i andre farver, samt stel i andre træsorter.
TILBUD: 13.999,00
6421 lænestol
En eksklusiv lænestol med 3 motorer, indbygget fodskammel, batteri og sort semianilin læder på alle slidflader.
13.999,00

Lænestol

Kæmpe udvalg af lænestole og hvilestole

Har du brug for en ny lænestol, læderstol eller hvilestol? Vi har et stort udvalg af lænestole, hvilestole, otiumstole og læderstole hos Danbo Møbler. Skal det være en stor flyder af en lænestol, eller skal det være den helt rigtige ergonomiske lænestol med god komfort, der er god for ryggen? Danbo Møbler er klar til at rådgive dig i dit valg og give dig et godt lænestol tilbud.
 

Forskellige læderlænestole og stof lænestole

Vi har altid mange forskellige farver og modeller på lager. Nogle med flere funktioner, som kan være alt fra drejefunktion og vippefunktion til, at de er justerbare, med sædeløft eller med elektrisk motor, der kan vippe din lænestole.
Uanset om din hvilestol skal være i stof eller læder og hvilket design, du ønsker til din hvilestol, så er der mange valgmuligheder hos Danbo Møbler. I vores udvalg finder du bl.a. mærkerne Conform, Balance PLUS, og mange flere forskellige lænestolsmærker. Dan dig et overblik over de forskellige modeller inden for lænestole, hvilestole og fodskamler her på siden, og kom forbi den nærmeste Danbo butik og prøv vores lænestole på egen krop.
Vi er klar til at give gode råd og vejledning, så du kommer hjem med den helt rigtige lænestol, som du kan have fornøjelse af mange år frem.
 

Billige lænestole

Vil du gerne have en billig lænestol? Så er du kommet til den rette side. I vores sortiment finder du billige læderlænestole i en høj kvalitet, der er behagelig at sidde i. Du finder både lænestole i læder og stof, så der er mulighed for at finde en lænestol i et materiale, der passer ind i dit hjem. Vil du gerne have en læder eller stof lænestol med skammel, så kan du også finde sådan en blandt vores lænestole.
 

Få ekstra komfort med en skammel

Slapper du ekstra af, hvis du kan smide benene op? Så er en lænestol med skammel måske det rette valg for dig. En skammel giver flere anvendelsesmuligheder, og gør det muligt at få en endnu højere komfort i sin lænestol. I vores sortiment af billige lænestole er det muligt at finde en lænestol med skammel. Det behøver derfor ikke nødvendigvis at være en dyr investering, hvis du ønsker at investere i en billig lænestol med skammel.
 

Køb billige lænestole på vores webshop

Er du en af dem, der foretrækker at handle på nettet i stedet for at handle i fysiske butikker? Så har du muligheden hos Danbo Møbler. Vi har en webshop, hvor vi sælger et stort udvalg af vores møbler. Her kan du blandt andet finde en billig lænestol med skammel, hvis du er på udkig efter sådan en.
 


Vil du gerne prøve vores lænestole inden du køber?

Så er du selvfølgelig altid velkommen til at kigge ind i din nærmeste Danbo Møbler forretning. Her kan du se vores modeller og prøvesidde dem, du ønsker. I vores forretninger finder du ofte et større udvalg af lænestole, end du gør på vores webshop. Finder du ikke den lænestol, du søgte på vores webshop, så kig derfor gerne ind i butikken. Måske har vi alligevel en lænestol, der falder i din smag.
 

Drejestole

Hos Danbo Møbler finder du et stort udvalg af drejestole i forskellige designs, materialer og prisklasser. Du kan blandt andet finde en drejestol i læder eller stof. Farveudvalget på vores drejestole er også stort. Du kan fx vælge mellem en drejestol i sort, rød, hvid, brun mm. Drømmer du om en drejestol med indbygget skammel? Så kan du finde den hos os! Besøg vores butikker og få et godt drejestol tilbud. Du kan også finde en drejestol til billige penge i vores webshop.
 

Læderstole i sort, hvid, brun, rød mm.

Søger du et godt læderlænestol tilbud? Hos Danbo Møbler sælger vi læderstole til billige priser, i forhold til mange andre forretninger. Find en læder lænestol i brun, hvid, rød eller sort i vores sortiment, hvor vi også har både læderstole med indbygget skammel og uden. Vores medarbejdere står klar til at give dig et godt læderstole tilbud på vores læderlænestole med indbygget skammel og selvfølgelig også på dem uden. Alle vores læderstole i læder er produceret i en høj kvalitet, men det er stadigt muligt at finde en læderlænestol til billige penge hos os.


 

Lænestole i læder Lænestole i stof
Lænestole med skammel
Læderlænestole

Kontakt

Danbo Møbler Horsens

Vårsøvej 4
8700 Horsens

Telefon: 75626800
Email: mw@bobel.dk

Web: https://www.danbohorsens.dk
 

Kort

map
 

Send spørgsmål