googleads
 
Gratis fragt ved køb over kr. 5000,-  til brofaste øer !
Flash Lænestol
Lænestol i grå stof. Fås i andre farver.
TILBUD: 1.999,00
Kun online
dublin lænestol
Overpolsteret lænestol. Fås i to farver og med to understel. GRATIS FRAGT !!
TILBUD: 2.200,00
Astrid 1402 lænestol
Lænestol monteret med slidstærkt stof. Fås også i læder.
TILBUD: 2.299,00
ND Bern stol m/ natur gjorde
Elegant hvilestol med natur gjorde og stel i ubehandlet bøg.
TILBUD: 2.499,00
Astrid 1402 lænestol
Lænestol monteret med sort okselæder. Fås også i stof.
TILBUD: 2.499,00
Retro stol
Stol med fantastisk siddekomfort. Fås i mange farver.
2.499,00
Lounge 1431lænestol
Smart loungestol i kraftig stof. Fås også i læder.
TILBUD: 2.499,00
Bob Lounge stol
Flot sort lounge stol fra Furn House.
TILBUD: 2.499,00
Kun online
Glasgow stol
Let, elegan. stol. Fås i 2 farver. GRATIS FRAGT !!!
TILBUD: 2.700,00
Mexico 1267 lænestol
Elegant lænestol. Monteret med gråt slidstærkt stof. Fås også i læder.
TILBUD: 2.999,00
ND Bern høj stol m/læder gjord
Elegant hvilestol med sorte læder gjorde og stel i ubehandlet bøg.
TILBUD: 2.999,00
lounge 1431 lænestol
Smart loungestol i kraftig læder Fås også i stof.
TILBUD: 2.999,00
Kun online
Everton 1 pers. sofa
Let elegant stol struktur stof. Fås i 3 farver. GRATIS FRAGT !!!
TILBUD: 3.200,00
Kun online
Everton 1 pers. sofa
Let elegant stol i velour stof. Fås i 3 farver. GRATIS FRAGT !!!
TILBUD: 3.400,00
Kun online
v-stol
Stol i teak med læder flet sæde. GRATIS FRAGT !!!
TILBUD: 3.400,00
Kun online
Liverpool stol
Lækker hvilestol i strukturstof . Fås i 3 farver. GRATIS FRAGT !!!
TILBUD: 3.400,00
Lounge lænestol
Smart loungestol i kraftig stof. Fås også i læder. Drejesokkel.
TILBUD: 3.499,00
Mexico 1267 lænestol
Smart og enkel lænestol monteret med sort soleda læder. Fås også i stof.
TILBUD: 3.699,00
Kun online
Liverpool stol
Lækker hvilestol i velour stof. Fås i 3 farver. GRATIS FRAGT !!!
TILBUD: 3.700,00
Galaxy Lænestol
Retro lænestol i grå stof med sorte knapper
3.999,00

Lænestol

Kæmpe udvalg af lænestole og hvilestole

Har du brug for en ny lænestol, læderstol eller hvilestol? Vi har et stort udvalg af lænestole, hvilestole, otiumstole og læderstole hos Danbo Møbler. Skal det være en stor flyder af en lænestol, eller skal det være den helt rigtige ergonomiske lænestol med god komfort, der er god for ryggen? Danbo Møbler er klar til at rådgive dig i dit valg og give dig et godt lænestol tilbud.
 

Forskellige læderlænestole og stof lænestole

Vi har altid mange forskellige farver og modeller på lager. Nogle med flere funktioner, som kan være alt fra drejefunktion og vippefunktion til, at de er justerbare, med sædeløft eller med elektrisk motor, der kan vippe din lænestole.
Uanset om din hvilestol skal være i stof eller læder og hvilket design, du ønsker til din hvilestol, så er der mange valgmuligheder hos Danbo Møbler. I vores udvalg finder du bl.a. mærkerne Conform, Balance PLUS, og mange flere forskellige lænestolsmærker. Dan dig et overblik over de forskellige modeller inden for lænestole, hvilestole og fodskamler her på siden, og kom forbi den nærmeste Danbo butik og prøv vores lænestole på egen krop.
Vi er klar til at give gode råd og vejledning, så du kommer hjem med den helt rigtige lænestol, som du kan have fornøjelse af mange år frem.
 

Billige lænestole

Vil du gerne have en billig lænestol? Så er du kommet til den rette side. I vores sortiment finder du billige læderlænestole i en høj kvalitet, der er behagelig at sidde i. Du finder både lænestole i læder og stof, så der er mulighed for at finde en lænestol i et materiale, der passer ind i dit hjem. Vil du gerne have en læder eller stof lænestol med skammel, så kan du også finde sådan en blandt vores lænestole.
 

Få ekstra komfort med en skammel

Slapper du ekstra af, hvis du kan smide benene op? Så er en lænestol med skammel måske det rette valg for dig. En skammel giver flere anvendelsesmuligheder, og gør det muligt at få en endnu højere komfort i sin lænestol. I vores sortiment af billige lænestole er det muligt at finde en lænestol med skammel. Det behøver derfor ikke nødvendigvis at være en dyr investering, hvis du ønsker at investere i en billig lænestol med skammel.
 

Køb billige lænestole på vores webshop

Er du en af dem, der foretrækker at handle på nettet i stedet for at handle i fysiske butikker? Så har du muligheden hos Danbo Møbler. Vi har en webshop, hvor vi sælger et stort udvalg af vores møbler. Her kan du blandt andet finde en billig lænestol med skammel, hvis du er på udkig efter sådan en.
 

Vil du gerne prøve vores lænestole inden du køber?

Så er du selvfølgelig altid velkommen til at kigge ind i din nærmeste Danbo Møbler forretning. Her kan du se vores modeller og prøvesidde dem, du ønsker. I vores forretninger finder du ofte et større udvalg af lænestole, end du gør på vores webshop. Finder du ikke den lænestol, du søgte på vores webshop, så kig derfor gerne ind i butikken. Måske har vi alligevel en lænestol, der falder i din smag.
 

Drejestole

Hos Danbo Møbler finder du et stort udvalg af drejestole i forskellige designs, materialer og prisklasser. Du kan blandt andet finde en drejestol i læder eller stof. Farveudvalget på vores drejestole er også stort. Du kan fx vælge mellem en drejestol i sort, rød, hvid, brun mm. Drømmer du om en drejestol med indbygget skammel? Så kan du finde den hos os! Besøg vores butikker og få et godt drejestol tilbud. Du kan også finde en drejestol til billige penge i vores webshop.
 

Læderstole i sort, hvid, brun, rød mm.

Søger du et godt læderlænestol tilbud? Hos Danbo Møbler sælger vi læderstole til billige priser, i forhold til mange andre forretninger. Find en læder lænestol i brun, hvid, rød eller sort i vores sortiment, hvor vi også har både læderstole med indbygget skammel og uden. Vores medarbejdere står klar til at give dig et godt læderstole tilbud på vores læderlænestole med indbygget skammel og selvfølgelig også på dem uden. Alle vores læderstole i læder er produceret i en høj kvalitet, men det er stadigt muligt at finde en læderlænestol til billige penge hos os.
 

En stol til ethvert rum

Vores stole kan bruges i de fleste rum i hjemmet. Skal du bruge en stol som supplement til sofaen, så der er plads til alle? Er stolen tiltænkt soveværelset, hvor du ønsker en hyggekrog til læsestunderne eller en stille morgen? Vores stole kan også bruges i entreen som et behageligt sted at tage sko på eller på hjemmekontoret til de små pauser. Der er mange muligheder, og vi har stole der passer til ethvert behov. 

Vælger du din stol i læder, så er den nem at rengøre, og den er modstandsdygtig over for diverse pletter og snavs. En stofstol er derimod indbydende og behagelig at sidde i. Du skal derfor beslutte dig for dine behov og hvilken funktion stolen skal have, inden du vælger det endelige møbel. Alle vores stole er i høj kvalitet og til gode priser. 
 

Komfort eller design

Det kan være et svært valg at afgøre den næste stol. Skal den have optimal komfort eller skal den vække opmærksomhed i rummet? Hos Danbo Møbler behøver du ikke gå på kompromis. Her finder du flere stole, der både lever op til optimal komfort og samtidig passer ind i det moderne hjem.
 

Stole til alle situationer

Læn dig tilbage og nyd livet. Din næste stol skal kunne rumme både aftener med afslapning, læsning, den nye tv-serie i fjernsynet og de dybe samtaler. De bedste stole er dem, der indbyder så snart man ser dem og dem, der er svære at komme op af, når du først har sat dig. Se vores store udvalg her på siden eller kom forbi vores forskellige butikker og afprøv din næste stol. Så er du sikker på at siddekomforten er i top. Vi vejleder dig gerne i beslutningsprocessen, så du få det perfekte produkt med hjem.
 

 

Lænestole i læder Lænestole i stof
Lænestole med skammel
Læderlænestole

Kontakt

Danbo Møbler Horsens

Vårsøvej 4
8700 Horsens

Telefon: 75626800
Email: mw@bobel.dk

Web: https://www.danbohorsens.dk

Åbningstider

Man.-Fre.: 10.00 - 17.30
Lør.: 10.00 - 15.00
Søn.: 11.00 - 15.00
 

Kort

 

Send spørgsmål