Fri fragt over kr 5000 ,-
Danbo Møbler Horsens

Senge

Filter
Kategorier
Pris
Brands
 

Senge

Find din nye seng hos Danbo

Vidste du, at du i gennemsnit bruger en tredjedel af dit liv i sengen, og derfor er sengen det møbel i dit hjem, hvor du bruger flest timer. Du bør vælge at investere i en ny seng, hvis den gamle har udtjent sin værnepligt. Er du ikke klar over, hvilke kriterier du bør tage stilling til, når du køber ny seng, så læs med her og find ud af det.

Hos Danbo Møbler har vi et stort udvalg af senge, sovesofaer og sengetilbehør. Ønsker du at se udvalget online, skal du vælge den butik, som du vil handle i. Herefter får du vist de varer, som den pågældende butik forhandler. Har du problemer med at finde en bestemt seng, så kan du altid kontakte kundeservice.


Find din drømmeseng til soveværelset

Hos Danbo Møbler er vi eksperter i senge, og vi ved af erfaring, at et sundt og raskt liv altid starter med en god nattesøvn. Det er derfor meget vigtigt, du har en god seng, da den kan være med til at sikre dig din nattesøvn.

En god seng holder oftest i ca. 10 år. Har du en lidt billigere model, kan det godt være, at du skal udskifte den, inden der er gået 10 år. Du vil altid kunne mærke på sengen, om den giver dig den optimale støtte. Det er vigtigt, at du sørger for, at din krop får de bedste forhold, når du ligger i sengen.

At vælge en seng kan være svært, da der er mange ønsker til, hvordan en seng skal være. Hos Danbo sælger vi kvalitetssenge fra nogle af de bedste producenter på markedet. Vi forhandler continentalsenge, boxmadrasser, boxelevationssenge og elevationssenge. Sengene fås i forskellige størrelser, så du kan få en seng som enkeltseng, trekvart seng eller som en dobbeltseng i forskellige bredder. Hos os finder du også senge med ekstra længde på 210 cm. Vi kan endvidere også lave din drømmeseng i specialstørrelse.
 

Køb den rigtige seng

Ønsker du en meget fast seng, anbefaler vi dig en boxmadras. Det kan også være, du gerne vil synke lidt dybere ned i sengen, så anbefaler vi dig at købe en kontinentalseng. Ønsker du i stedet en seng med mulighed for mange justeringer, så bør du vælge en elevationsseng. Mulighederne er mange, og kun du kender til dine ønsker og behov. Til gengæld er vi eksperter på området og vil helt sikkert kunne være behjælpelig til at finde din drømmeseng. Besøg en af vores fysiske butikker og få råd og vejledning til valget af din nye seng. Vi ønsker, at du finder lige netop den seng, du har brug for. Derfor kan du på denne side altid sammensætte din seng online. Vi anbefaler dig, at du går på opdagelse blandt vores udvalg, så du finder den seng, som passer til dig.

Inden du besøger en af vores butikker eller søger online efter din nye seng, bør du gøre dig nogle overvejelser i forbindelse med købet af senge og sengetilbehør. Først skal du tage udgangspunkt i din liggestilling. Når du køber en ny seng, er det vigtigste nemlig, at den passer til dig, og at du får den rette støtte. Herefter kan du tænke på sengens design og andre funktioner, som du finder relevant for købet af din seng.
 

Seng med opbevaring

I vores udvalg finder du også senge med indbygget opbevaring. Alt efter hvilken butik du vælger, finder du senge med opbevaring 90x200 cm, 140x200 cm, 160x200 cm og senge med opbevaring 180x200 cm. Den indbyggede opbevaring er praktisk, da du kan have dit sengelinned deri. Vores senge fås i forskellige farver og materialer. Ønsker du at finde lige præcis den seng, som du drømmer om? Så anbefaler vi dig at udforske udvalget af senge.


Seng med elevation

Hos Danbo Møbler finder du også et bredt udvalg af senge med elevation. For at finde præcis den ønskede elevationsseng, anbefaler vi dig at vælge den butik, du vil handle i. Herefter får du vist udvalget af senge fra den pågældende butik. Danbo forhandler både boxelevationsseng og elevationsseng, og er du i tvivl om, hvilken type elevationsseng, du skal vælge, kan du altid kontakte kundeservice.


Stort udvalg af senge hos Danbo Møbler

Du bør være opmærksom på, at de forskellige sengemærker har forskellige fokusområder. Når du køber en ny seng, skal du tage stilling til sengens opbygning af fjedre, madrastyper, fastheder og polstring. Derudover skal du også tage stilling til sengens udformning og udseende. Når der skal købes en ny seng, ved de fleste godt, at sengens liggekomfort skal prioriteres, men vi ved også godt, at sengens udseende har stor betydning for de fleste. I dag indretter vi også soveværelset, og derfor kan der være flere ønsker til designet af sengen, så den passer ind i indretningen. Med de mange krav og ønsker til senge har vi hos Danbo stor fokus på at have et bredt udvalg af forskellige senge, der har forskellige udtryk. Herved opnår vi et bredt udvalg, hvor de fleste kan finde netop den seng, de ønsker sig og samtidig opnår den bedste komfort.

Inden du køber din nye seng, skal du tage højde for, hvilken sovestilling du foretrækker. Er du i tvivl om noget af ovenstående, så er du altid meget velkommen til at komme forbi en af vores fysiske butikker og få hjælp til at finde den bedste seng til dig.


Sengens madras og fasthed

Når du ved, hvilken sengetype du foretrækker, er det en fordel at ligge i forskellige senge for at finde ud af, hvilken seng du opnår den bedste liggekomfort i. Når det kommer til din søvn, så har madrassen en stor betydning, og du skal derfor altid huske at få tjekket din liggestilling, før du køber sengen. Når du køber en seng hos Danbo Møbler kan du vælge mellem forskellige madrasfastheder. Skal du og din partner købe ny seng, anbefaler vi jer at købe to madrasser, da to personer sjældent skal have samme hårdhed. Du kan vælge mellem forskellige topmadrasser bl.a. latexmadrasser, memory foam eller 65 mm. ergo+, der alle har forskellige egenskaber. Ved nogle senge er det muligt at vælge hårdhed. Du kan oftest vælge mellem medium, fast eller ekstra fast.

Der findes desværre ikke et facit, når du skal vælge, hvilken madras du skal have, da der kan være forskel på madrassens fasthed hos de forskellige sengebrands. Vi råder dig derfor til at prøve sengen i en af vores fysiske butikker, hvor vores specialister vil være behjælpelige med vejledning til den optimale liggekomfort, inden du eventuelt køber den online. Ønsker du at købe sengen uden at prøve den, så kan du naturligvis også gøre det.

Står du og overvejer, om du kan nøjes med kun at skifte din topmadras ud i stedet for at skulle investere i en helt ny seng? Prøv at mærke efter - når du ligger i din seng, bliver din krop støttet optimalt? Vågner du med ømme muskler og led? Hvis dette er tilfældet, kan det være en god idé at overveje en helt ny seng, så du kan sikre dig den optimale komfort, når du sover.


Rådgivning i forbindelse med køb af ny seng

Hvilken seng, der passer til dig, er individuelt, og det tager vores medarbejder altid udgangspunkt i. Hos Danbo Møbler er det vigtigste, at du bliver rådgivet tilstrækkeligt. Derfor står vi altid klar til at rådgive dig i en af vores fysiske butikker. Har du spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte vores Danbo butikker på telefon.
Beskrivelse

Henter...