FRAGT fra kr. 49,- Gratis fragt ved køb over kr. 5.000,- 
Tilbud
Glashylde incl. gribbe
Elegant glashylde incl. gribbe. fås i 2 str.
TILBUD: 49,00
Stærk pris
Padova Knagerække
Knagerække i sort med 5 kroge i metal Mål: 70 cm
99,00
Confetti bøjle
Elegant bøjle fra Confetti serien
129,00
Stærk pris
Selje Knagerække
STÆRK PRIS
Sort knagerække
149,00
Memphis knag
Knag i massiv sortmalet eg
149,00
Memphis bøjle
Bøjle i massiv sortmalet eg
179,00
Memphis knag
Knag i massiv sortmalet eg
179,00
Lige nu -25%
Mistral knag lille
Mål: Ø9 cm
Mistral knage Ø 9 cm blå. Fås i mange farver og træsorter.
TILBUD: 199,00
Visit Bøjle
Entré bøjle i sort lakeret eg. Fås også i natur.
249,00
confetti Knagerække
Knagerække i eg hvid olie med 4 knager. Fås også i hvid, sort el. almindige eg olie.
249,00
Haag hyldereol
Hylde med sort ramme og 2 træ hylder
249,00
Lige nu -25%
MISTRAL KNAG STOR
Mål: Ø13 cm
Mistral knage Ø 13 cm grøn eller sort. Fås i mange andre farver og træsorter.
TILBUD: 259,00
*Square svævehylde
Fine svævehylder hvid malet, kan fås i flere størrelse farver og i massiv eg.
328,00
Forno træhylde
Hylde i natur olie med brune læderstropper Kan også bestilles i sort med sorte læderstropper. Fås i flere størrelser.
349,00
Memphis knagerække
Knagerække i massiv sortmalet eg
349,00
confetti Knagerække
Knagerække i eg hvid olie med 6 knager. Fås også i hvid, sort el. almindige eg olie.
349,00
Confetti flip knage
Knagerække med 6 knager. Massiv sortlakeret eg.
399,00
Stærk pris
Padova hattehylde
Hattehylde i sort malet med metal knager
399,00
Stærk pris
Selje Knagerække
STÆRK PRIS
Sort knagerække
399,00
Visit Knag
Knag i sortlakeret eg
499,00

Entremøbler

Mangler du entremøbler til din entre? Så har vi det, du mangler. Hos Danbo Møbler har vi et stort sortiment af entremøbler som knager, bøjler og stumtjenere. Entreen er ofte det rum, du først træder ind i, når du kommer ind i dit hjem. Entréen rummer oftest dit overtøj, sko og nøgler og med vores entremøbler får du udnyttet din entre optimalt, da alle vores møbler er i et lækkert design og samtidigt funktionelle.
 

Nyt Entremøbel

Et entremøbel man næsten ikke kan komme uden om at have i ens entre, er enten en knagerække eller en stumtjener. Det er vigtigt, at den er funktionel, har et godt design, og den kan rumme det tøj, du har. Af knagerækker kan vi blandt andet anbefale fra mærket, HOIGAARD, der er kendetegnet ved et minimalistisk design samtidig med, at det er funktionelt, hvilket gør at det er et møbel, du ikke bliver træt af at have. Deres knagerækker kommer i forskellige varianter alt efter, hvilket behov du har for din næste knagerække. Vi har også knagerækker fra Mistral, der med sit unikke design, gør det muligt at sammensætte knagerækken, som du vil. Du kan selv bestemme, hvor mange knager du vil have, hvilke farvekombinationer du vil have, og hvordan de skal hænge.

Et nøgleskab er også en praktisk løsning, som mange vælger at have som entremøbel. Med et nøgleskab slipper du for, at dine nøgler roder rundt omkring i hjemmet, da du har dem samlet et sted. Her har vi også flere varianter, du kan vælge mellem,  blandt andet vores NS-1 som er et utroligt stilrent nøgleskab, der fås i mange farver, som passer ind i alle hjem.

Kom ned i din lokale Danbo Møbler og se vores udvalg af entreinventar. Vi har med garanti et entremøbel, der vil pynte i dit hjem. Vi står meget gerne til rådighed, hvis du ønsker professionel rådgivning, så du får det møbel entre, du vil have.


Mange muligheder med møbler til entreen


Et møbel til entre skal både være funktionelt, og designet skal passe ind i resten af boligindretningen. Her i vores shop kan du finde både praktiske og elegante møbler til dit hjems rum. Vi har fx knager i forskellige farver, udformninger og materialer. Du finder også hattehylder til væggen med bøjlestang i enten eg eller i aluminium. Derudover har vi et spændende udvalg af forskellige stumtjenere og stilrene og robuste bøjler i flere flotte farver fra mærket HOIGAARD. Du finder også flotte væghængte brochureholdere i eg eller valnød i hvid, sort eller træ og med mulighed for ekstra bøjler, så de kan sammensættes efter dit behov.

Ønsker du inspiration til et møbel i entre, hvor du kan opbevare nøgler og andre småting? Du finder også elegante nøgleskabe i minimalistisk design, som passer til en moderne indretning. Vi forhandler også bænke og entresæt med spejl og skuffer eller kommode i et enkelt og stilrent design, der passer til det moderne hjem. Møblerne har plads til både sko, pynt og opbevaring. Med det rette inventar til din entre i hjemmet er det en fornøjelse at træde ind ad døren for både beboere og besøgende. Husk, at vi hos Danbo Møbler tilbyder gratis fragt, hvis du køber varer for over 5.000 kr. 


    
 

Kontakt

Danbo Møbler Horsens

Vårsøvej 4
8700 Horsens

Telefon: 75626800
Email: mw@bobel.dk

Web: https://www.danbohorsens.dk

Åbningstider

Man.-Fre.: 10.00 - 17.30
Lør.: 10.00 - 15.00
Søn.: 11.00 - 15.00
 

Kort

 

Send spørgsmål