googleads
 
Gratis fragt ved køb over kr. 5000,-  til brofaste øer !
Tilbud
Glashylde incl. gribbe
Elegant glashylde incl. gribbe. fås i 2 str.
TILBUD: 49,00
Padova Knagerække
Knagerække i sort med 5 kroge i metal Mål: 70 cm
99,00
Metro bøjle
Bøjle i eg whitewash . Fås også i hvidmalet træ.
99,00
Selje Knagerække
Sort knagerække
149,00
Memphis knag
Knag i massiv sortmalet eg
149,00
Lige nu -25%
Mistral knag lille 202
Mistral knage Ø 9 cm blå. Fås i mange farver og træsorter.
TILBUD: 173,00
Memphis bøjle
Bøjle i massiv sortmalet eg
179,00
Memphis knag
Knag i massiv sortmalet eg
179,00
Confetti galleri hylde 60 cm
Galleri hylde i hvidlakeret træ ​
199,00
Visit Bøjle
Entré bøjle i sort lakeret eg
219,00
MISTRAL KNAG STOR 201
Mistral knage Ø 13 cm grøn eller sort. Fås i mange andre farver og træsorter. Spar 25% gælder KUN d. 27/12-21/02
TILBUD: 230,00
Haag hyldereol
Hylde med sort ramme og 2 træ hylder
249,00
Confetti galleri hylde 90 cm
Galleri hylde i eg whitewash
249,00
Metro Knagerække
Knagerække i matlakeret eg whitewash med 4 knager. Fås også i hvidmalet træ og olieret eg
249,00
Square svævehylde
Fine svævehylder som kan fås i flere størrelse og farver.
TILBUD: 262,00
Padova hattehylde
Hattehylde i sort malet med metal knager
TILBUD: 299,00
Memphis knagerække
Knagerække i massiv sortmalet eg
349,00
Metro Knagerække
Knagerække i mat lakeret eg whitewash med 6 stål knager. Fås også i hvidmalet træ.
349,00
Forno træhylde
Hylde i natur olie med brune læderstropper Kan også bestilles i sort med sorte læderstropper. Fås i flere størrelser.
349,00
Selje Knagerække
Sort knagerække
399,00

Entremøbler

Mangler du entremøbler til din entre? Så har vi det, du mangler. Hos Danbo Møbler har vi et stort sortiment af entremøbler som knager, bøjler og stumtjenere. Entreen er ofte det rum, du først træder ind i, når du kommer ind i dit hjem. Entréen rummer oftest dit overtøj, sko og nøgler og med vores entremøbler får du udnyttet din entre optimalt, da alle vores møbler er i et lækkert design og samtidigt funktionelle.
 

Nyt Entremøbel

Et entremøbel man næsten ikke kan komme uden om at have i ens entre, er enten en knagerække eller en stumtjener. Det er vigtigt, at den er funktionel, har et godt design, og den kan rumme det tøj, du har. Af knagerækker kan vi blandt andet anbefale fra mærket, HOIGAARD, der er kendetegnet ved et minimalistisk design samtidig med, at det er funktionelt, hvilket gør at det er et møbel, du ikke bliver træt af at have. Deres knagerækker kommer i forskellige varianter alt efter, hvilket behov du har for din næste knagerække. Vi har også knagerækker fra Mistral, der med sit unikke design, gør det muligt at sammensætte knagerækken, som du vil. Du kan selv bestemme, hvor mange knager du vil have, hvilke farvekombinationer du vil have, og hvordan de skal hænge.

Et nøgleskab er også en praktisk løsning, som mange vælger at have som entremøbel. Med et nøgleskab slipper du for, at dine nøgler roder rundt omkring i hjemmet, da du har dem samlet et sted. Her har vi også flere varianter, du kan vælge mellem,  blandt andet vores NS-1 som er et utroligt stilrent nøgleskab, der fås i mange farver, som passer ind i alle hjem.

Kom ned i din lokale Danbo Møbler og se vores udvalg af entreinventar. Vi har med garanti et entremøbel, der vil pynte i dit hjem. Vi står meget gerne til rådighed, hvis du ønsker professionel rådgivning, så du får det møbel entre, du vil have.


Mange muligheder med møbler til entreen


Et møbel til entre skal både være funktionelt, og designet skal passe ind i resten af boligindretningen. Her i vores shop kan du finde både praktiske og elegante møbler til dit hjems rum. Vi har fx knager i forskellige farver, udformninger og materialer. Du finder også hattehylder til væggen med bøjlestang i enten eg eller i aluminium. Derudover har vi et spændende udvalg af forskellige stumtjenere og stilrene og robuste bøjler i flere flotte farver fra mærket HOIGAARD. Du finder også flotte væghængte brochureholdere i eg eller valnød i hvid, sort eller træ og med mulighed for ekstra bøjler, så de kan sammensættes efter dit behov.

Ønsker du inspiration til et møbel i entre, hvor du kan opbevare nøgler og andre småting? Du finder også elegante nøgleskabe i minimalistisk design, som passer til en moderne indretning. Vi forhandler også bænke og entresæt med spejl og skuffer eller kommode i et enkelt og stilrent design, der passer til det moderne hjem. Møblerne har plads til både sko, pynt og opbevaring. Med det rette inventar til din entre i hjemmet er det en fornøjelse at træde ind ad døren for både beboere og besøgende. Husk, at vi hos Danbo Møbler tilbyder gratis fragt, hvis du køber varer for over 5.000 kr. 


    
 

Kontakt

Danbo Møbler Horsens

Vårsøvej 4
8700 Horsens

Telefon: 75626800
Email: mw@bobel.dk

Web: https://www.danbohorsens.dk

Åbningstider

Man.-Fre.: 10.00 - 17.30
Lør.: 10.00 - 15.00
Søn.: 11.00 - 15.00
 

Kort

 

Send spørgsmål