FRAGT fra kr. 49,- Gratis fragt ved køb over kr. 5.000,- 
Lige nu -25%
Mistral Lowboard
Mistral reolssystem fra Hammel - 104
TILBUD: 3.075,00
Lige nu -25%
Mistral Tv Møbel
Mistral reolssystem fra Hammel - 035
TILBUD: 5.346,00
Lige nu -25%
Mistral Tv-møbel
Mistral reolssystem fra Hammel - 232
TILBUD: 7.249,00
Lige nu -25%
Mistral Tv-bord
Mistral reolsystem fra Hammel - 233
TILBUD: 8.721,00
Lige nu -25%
Mistral Skænk
Mistral reolssystem fra Hammel - 110
TILBUD: 10.368,00
Lige nu -25%
Mistral skænk
Mistral reolssystem fra Hammel - 111
TILBUD: 12.599,00
Lige nu -25%
Mistral Reol
Mistral reolssystem fra Hammel - 112
TILBUD: 15.339,00
Lige nu -25%
Mistral reol opstilling
Mistral reolssystem fra Hammel - 001
TILBUD: 20.449,00
Lige nu -25%
Mistral knag lille
Mål: Ø9 cm
Mistral knage Ø 9 cm blå. Fås i mange farver og træsorter.
TILBUD: 199,00
Lige nu -25%
MISTRAL KNAG STOR
Mål: Ø13 cm
Mistral knage Ø 13 cm grøn eller sort. Fås i mange andre farver og træsorter.
TILBUD: 259,00
Lige nu -25%
Mistral Bogkasse
Mistral reolssystem fra Hammel - 025
TILBUD: 1.536,00
Lige nu -25%
Mistral Bogkasse
Mistral reolssystem fra Hammel - 025
TILBUD: 1.999,00
Lige nu -25%
Mistral Tv-møbel
Mistral reolssystem fra Hammel - 032
TILBUD: 2.699,00
Lige nu -25%
Mistral skoskab
Mistral reolssystem fra Hammel - 1003
TILBUD: 4.715,00
Lige nu -25%
Mistral Tv-møbel
Mistral reolsystem fra Hammel - 035
TILBUD: 4.832,00
Lige nu -25%
Mistral Tv-møbel
Mistral TV-modul med stofklap - 311
TILBUD: 4.843,00
Lige nu -25%
Mistral Skænk
Mistral reolsystem fra Hammel - 109
TILBUD: 4.899,00
Lige nu -25%
Mistral Skænk
Mistral reolssystem fra Hammel - 110
TILBUD: 4.999,00
Lige nu -25%
Mistral Skrivebord
Minimalistisk og flot skrivebord med 3 skuffer - 101
TILBUD: 5.499,00
Lige nu -25%
Mistral
Smart enkelt skænk - 104
TILBUD: 5.999,00

Mistral TV borde & reolsystemer

Mistral er dansk design i høj kvalitet. Det smarte ved mistralreoler er at modulerne kan sammensættes og kombineres efter dit behov. Det betyder også at man hele tiden kan udbygge sine reoler så de matcher behovet for plads og den øvrige indretning. 
Mistral er funderet på dansk håndværk og design. Alle reoler produceres og samles i Danmark på fabrikken i Hammel.
 
Kom ned i vores butikker og se vores store udvalg af Mistralreoler!


Se video af serien her.
 
Tegn din nye Mistral Reol
På mistral-furniture.dk finder du et 3D-tegneprogram, som er let at gå til. Her du se alle modeller, moduler og reoler  og du finder alle reolernes, farver, dybder og størrelser. Du kan prøve dig frem, og sammensætte din nye Mistral reol til du er tilfreds. Print dine ideer ud og tag dem ned i en af vores mange butikker.


PC - Tryk her for 3-D byggeprogram
Ipad - Tryk her for hente App til Ipad (byggeprogram)


                                                                                                                Mistralreoler logo

Find den perfekte Mistral reol

Leder du efter den helt rigtige reolsystem, så finder du den her. Vi har mistralreoler til gode priser, og vi holder ofte udsalg med gode tilbud på mistral reoler og reolsystemer. Vores mistral reoler fås i forskellige farver og materialer som eksempelvis eg og bøg. Brug siden her som en slags mistralreol brochure og prisliste, og lad dig inspirere af de flotte modeller og de mange kombinationsmuligheder. Du kan f.eks. vælge en mistral reol med låger i én farve og resten af reolen i en anden, eller du kan vælge at lade hele reol være samme farve. Du kan også vælge at lade en flot skænk eller et TV møbel af samme mærke komplimentere dine reoler.


Lækre designdetaljer med Mistral

Mangler du en flot og funktionel reol til stuen, kontoret eller værelset? Med en Mistral reol får du lækkert design i høj kvalitet med flotte detaljer og mange muligheder for at sammensætte modulerne, som du ønsker dem. Både farver og materialer kan sammensættes i det uendelige, så du får mulighed for at skabe dit individuelle udtryk i rummet. Reolerne har smarte og funktionelle detaljer - skufferne er selvlukkende, og Jacob Jensen har designet grebene på de flotte reoler. Når du vælger en Kort sagt her har du klassisk og tidløst design, møbler du har glæde af i mange år frem.

 

Mistral TV borde og reolsystemer til stærke priser

Hos Danbo Møbler har vi ofte Mistral tilbud til gode priser her i shoppen, hvor du finder et stort udvalg af TV møbler og reolsystemer i flere forskellige materialer, designs og farver. Hold øje med tilbuddene her på siden og find en god pris på dit Mistral reolsystem og TV bord. 
 

De mange muligheder 

Der er mange muligheder for dit næste møbel fra Mistral. Mærket er et populært valg hos mange i dag, da deres produkter kan passe til ethvert hjem. Både det klassiske, det minimalistiske, det overdådige og det moderne hjem kan bære et Mistral produkt. Selvom møblet findes i mange hjem, er det altid unikt for hver sin placering. Møblerne kan kombineres på så mange måder, farver og faconer, samt kan tjene til utallige formål, så derfor er hvert et Mistral møbel unikt i hvert et hjem. 

Disse møbler er mere end blot opbevaring, det er moderne og lækkert design samt godt håndværk. Det kan tilpasses din egen personlige stil og indretning, så du får præcis det møbel, du drømmer om. Du kan altid være forsikret om høj kvalitet ved disse møbler, så de kan benyttes i alle rum. De er designet, produceret og samlet i Danmark og altid gennemgået af kvalitetsbevidste medarbejdere, inden de sendes til dig. Med de mange sammensætningsmuligheder af produkter, materialer og farver, er det bare om at komme i gang med at designe dit næste møbel. Prøv 3D-programmet med de mange modeller og produkter, og glæd dig til dit nye drømmemøbel i dit hjem.
 

Pleje og vedligehold

Mistralmøbler er smukke og unikke i ethvert hjem. Da det er en sikker klassiker, skal møblerne helst gerne kunne holde mange år. Med disse møbler er du dog sikret et dansk håndværk i bedste kvalitet, hvor pleje og vedligehold ikke er en kæmpe opgave. Det daglige vedligehold kan klares med en tør og ren klud. Det fjerner støv og det værste smuds. Pletter kan nemt fjernes med en oprevet, fugtig klud med lunkent vand. Den glatte overflade gør, at en klud burde kunne klare arbejdet med at rengøre dine møbler. Er lunkent vand dog ikke nok, så kan træsæbe også benyttes, hvis pletterne er genstridige eller hvis møblet har opnået en ru og tør overflade. 

Møblerne er sæbebehandlet fra fabrikken, men du kan med succes sagtens give overfladerne en efterbehandling med plejende produkter idet du pakker dem ud. Brug gerne en træsæbe, der er beregnet til den pågældende træsort eller spørg os i butikken. Vi står altid klar til at hjælpe. Et andet råd er, jævnligt at flytte på genstande oven på møblet, så eventuelle misfarvninger fra sollyset ikke sker efter tid. Generelt er Mistral et dansk produceret møbel i bedste kvalitet og kan derfor holde i mange år. Har du alligevel spørgsmål til vedligeholdelse, rengøring eller anden pleje, så står vi klar til at hjælpe. Kontakt os i din lokale butik eller her på hjemmesiden. 

 

Kontakt

Danbo Møbler Horsens

Vårsøvej 4
8700 Horsens

Telefon: 75626800
Email: mw@bobel.dk

Web: https://www.danbohorsens.dk

Åbningstider

Man.-Fre.: 10.00 - 17.30
Lør.: 10.00 - 15.00
Søn.: 11.00 - 15.00
 

Kort

 

Send spørgsmål