FRAGT fra kr. 49,- Gratis fragt ved køb over kr. 5.000,- 
Lige nu -25%
Mistral Lowboard
Mistral reolssystem fra Hammel - 104
TILBUD: 3.075,00
Lige nu -25%
Mistral Tv Møbel
Mistral reolssystem fra Hammel - 035
TILBUD: 5.346,00
Lige nu -25%
Mistral Tv-bord
Mistral reolsystem fra Hammel - 233
TILBUD: 8.721,00
Lige nu -25%
Mistral Reol
Mistral reolssystem fra Hammel - 112
TILBUD: 15.339,00
Lige nu -25%
Mistral reol opstilling
Mistral reolssystem fra Hammel - 001
TILBUD: 20.449,00
square reolsystem
Design selv din personlige reol.
Mere info
Haag hyldereol
Hylde med sort ramme og 2 træ hylder
249,00
Stærk pris
Basic reol, by Tvilum
STÆRK PRIS
Låger til Basic reol. Fås i hvid el. eg melamin.
349,00
Stærk pris
Basic reol, by Tvilum
STÆRK PRIS
Reol med 2 hylder. Fås i hvid el. eg melamin.
499,00
Stærk pris
Basic reol, by Tvilum
STÆRK PRIS
Reol med 2 hylder. Fås i hvid el. eg melamin.
599,00
Eindhoven hyldereol
Hylde med sort ramme og 5 træ hylder
599,00
Stærk pris
Basic reol, by Tvilum
STÆRK PRIS
Reol med 4 hylder. Fås i hvid el. eg melamin.
599,00
Stærk pris
Basic reol, by Tvilum
STÆRK PRIS
Reol med 4 hylder. Fås i hvid el. eg melamin.
699,00
Function Kassette
Moderne kabinet på hjul.
899,00
Seaford reol
Enkel og smart bogreol med mat sort stel.
899,00
Edge by Hammel - Hylde
EDGE by Hammel er en møbelserie med kant: Stilfuld, minimalistisk og grebsfri. Serien fås i flere farver og størrelser.
903,00
Seaford bogreol
Enkel og smart reol med mat sort stel.
999,00
Delta tvilum, stigereol
Stigereol med hvide hylder incl. en skuffe.
1.199,00
Delta reol
Reol i hvid med 2 skuffer i melamin, 1 låge i hvid. Med træben.
1.499,00
Stærk pris
Ry Natbord
STÆRK PRIS
Natbord i et flot design. Fås både i valnød og i sort / hvid.
1.499,00

Reoler

Danbo Møbler har et bredt sortiment af reoler og opbevaringsmøbler. Søger du en skænk eller er det et praktisk reolsystem, du har brug for? Mulighederne hos Danbo Møbler er mange. Du kan se det store udvalg af reoler, skænke, vitriner, tv-borde, tv-bænke m.fl. her på hjemmesiden.


Stort udvalg af reoler og reolsystemer

Danbo Møblers reoler, skænke og andre opbevaringsmøbler fås i mange forskellige materialer og farver. Vi har flere forskellige mærker inden for reolsystemer. I vores sortiment finder du blandt andet reoler fra mærkerne Mistral og Update fra Hammel Møbelfabrik og skænke og vitriner fra mærket Skovby. Lige gyldigt, om du er til hvid højglans, eg, noget klassisk eller noget rustikt, så finder du helt sikkert et design hos os, der passer perfekt til dig og din bolig.


Se vores reoler i vores butikker

Kom forbi en af vores butikker og se vores store udvalg af reoler og andre opbevaringssystemer. Vores medarbejdere tager gerne en snak med dig omkring dine opbevaringsbehov, og hjælper dig med at finde den reol, der opfylder dine behov bedst.


Reolsystem 

Hvis du overvejer et nyt reolsystem til din bolig, så har vi et spændende udvalg af flotte og funktionelle møbler i tidløst og minimalistisk design, der passer godt til det moderne hjem. Leder du efter en opbevaringsløsning med mange hylder, hvor tingene kan stå frit fremme? Eller foretrækker du i stedet at kunne lægge dine ting væk i skuffer og skabe, så hjemmet er rart og ryddeligt? Uanset hvilken løsning du foretrækker til din boligløsning, så har vi et reolsystem, der matcher dit behov og din præference for opbevaring. Vi har møbelserier i et væld af forskellige størrelser, farver og materialer.  


Køb reoler online

Foretrækker du at købe reoler eller andre opbevaringssystemer online, er det også en mulighed hos Danbo Møbler. Du finder en stor del af vores sortiment her på siden, hvor du kan købe lige præcis de reoler, reolsystemer eller opbevaringsmøbler, der falder i din smag.
Så sender vi det til dig, så du kan indrette hurtigst muligt.


Opbevaring i hjemmet

Skænke, skabe, vitriner osv. er geniale muligheder for opbevaring i ethvert hjem. Der er både mulighed for at gemme hverdagstallerkener, duge og andet praktisk helt væk, eller at udstille dine flotteste vaser og bedste bøger, så de bidrager til indretningen og hyggen i hjemmet. Det kan også være smukt at opbevare ens glas i et helt åbent vitrineskab med glaslåger. Vores store udvalg af forskellige opbevaringsmuligheder, burde give en løsning til enhver smag og behov. 


Praktiske løsninger

Der er også mange muligheder for at udnytte opbevaringspladsen i hjemmet. Har du et stående TV, så udnyt pladsen og placer det på et tv-bord med opbevaring. Så kan diverse ledninger, tv-bokse, og andet praktisk gemmes væk, uden at det tager plads. 
Flere funktioner

Foruden at fungere som opbevaring, kan et vitrineskab eller skænk også fungere som afskærmning og skillevæg. Har i en stor åben stue, kan det måske være hyggeligt at opdele stuen med diverse højere møbler. Så kan man opnå en privat krog i hjørnet eller man kan nemt skærme af ud til det åbne køkken. Mulighederne er mange.


Stilsikkert design til ethvert hjem

Vi sælger møbler i forskellige prisklasser, men alle i den bedste kvalitet. Vi har populære produkter fra Mistral, Skovby, Hammel Møbelfabrik og mange andre mærker, der kan passe ind i ethvert hjem med deres stilsikre design. Mange af vores produkter og hylder fra eksempelvis Mistral, kan også købes enkeltvis og samles løbende, som behovet for opbevaring stiger. Det giver en fleksibel løsning både økonomisk og i indretningen. Kontakt os endelig online eller kom ned i butikken, hvis du ønsker hjælp til dit næste møbel. 


 

Kontakt

Danbo Møbler Horsens

Vårsøvej 4
8700 Horsens

Telefon: 75626800
Email: mw@bobel.dk

Web: https://www.danbohorsens.dk

Åbningstider

Man.-Fre.: 10.00 - 17.30
Lør.: 10.00 - 15.00
Søn.: 11.00 - 15.00
 

Kort

 

Send spørgsmål