googleads
 
Gratis fragt ved køb over kr. 5000,-  til brofaste øer !
Lige nu -20%
Skovby
SPAR 20% på ikke nedsat Skovby. Fra 02.01-28.02. Kontakt butikken.
Mere info
Lige nu -25%
Edge by hammel
Spar 25 %: Kun mellem 27.09-08.11
Mere info
Lige nu -25%
MISTRAL BY HAMMEL
Spar 25% gælder KUN 27/12-21/02
Mere info
Roomers vitrineskab
Klassisk vitrine med to glaslåger. I hvid eller sort med egstruktur eller valnød bagbeklædning samt top og bund.
TILBUD: 1.999,00
Delta tvilum, vitrine
Vitrineskab med 1 glaslåge og 2 skuffer, med træben.
1.999,00
Eton Vitrine
Høj vitrine med glaslåger. Fås i både sort og hvid.
TILBUD: 1.999,00
Eton Vitrine
Høj vitrine med glaslåger. Fås i både sort og hvid.
TILBUD: 2.499,00
Ry - tvilum, Vitrine
Vitrine i et flot design. Fås i både sort/ valnød og sort / hvid.
TILBUD: 2.699,00
Carmel Black Vitrineskab
Flot vitrineskab i 2 sektioner med sort metal og glas i front og siderne.
TILBUD: 2.799,00
Carmel Black skænk
Flot skænk i 4 sektioner med sort metal og glas i front og siderne.
TILBUD: 2.999,00
Carmel Black høj Vitrineskab
Flot vitrine med sort metal og glas i front og siderne.
TILBUD: 3.299,00
Delta tvilum, Vitrine med 2 glaslåger
Lækker skab i hvid melamin med 2 glaslåger og 4 skuffer, med træben.
3.499,00
Paris Overskab 3/dørs
Flot massiv hvidolieret egetræs overskab til ophæng. Med en nydelig afrundet topplade. .
TILBUD: 3.799,00
Carmel Black skænk
Flot skænk i 2 sektioner med sort metal og glas i front og siderne.
3.999,00
Paris overskab 4/dørs
Flot massiv hvidolieret egetræs overskab. Med en nydelig afrundet topplade.
TILBUD: 4.499,00
Paris vitrineskab
Flot massiv hvidolieret egetræs vitrine. Med en nydelig afrundet topplade.
TILBUD: 5.999,00
Lige nu -25%
Mistral skænk og vitrine
Klassisk skænk og vitrine i hvid , incl. glaslåger i vitrinen. Spar 25% gælder KUN d. 27/12 - 21/02
TILBUD: 8.070,00
Skovby SM 306 skænk Eg hvidolie
Skænken har en enkel og klassisk konstruktion. Der passer til en stilfuld indretning.
TILBUD: 9.499,00
Casø 120 Vitrine
Moderne vitrine i eg hvidolie med 2 glasskydelåger øverst og træskydelåger nederst.
9.999,00
Skovby SM 307 Vitrine eg hvidolie
Skænken har en enkel og klassisk konstruktion, der passer til en stilfuld indretning.
TILBUD: 10.499,00

Vitrineskabe

Mangler du opbevaring til dine fine glas og stel, vil et vitrineskab være løsningen. Med Danbos vitriner har du god mulighed for at opbevare dit stel og fine sager på en god og hyggelig måde. Vores vitriner, hængevitriner og skænke fås bl.a. i mærker som Skovby og Halmstad, og de passer også perfekt sammen med vores spiseborde og sofaborde. Vitrineskabene findes bl.a. i hvidmalet, eg og akacietræ, så se med her, om ikke der er et vitrineskab eller vitrine, der vil klæde dine fine glas og nips ting.
 

Klassiske og moderne vitrineskabe

Uanset hvilken stil du har i dit hjem, har vi vitriner, der passer ind. Vi har både fra den klassiske vitrine i mahogni til de moderne, minimalistiske vitriner, der med det enkelte udtryk passer ind i enhver dagligstue. Vores vitrineskabe fås i forskellige størrelser og dybder, og vi har derfor både vitriner til den lille stue og til den store dagligstue.

Et vitrineskab giver stuen en god plads med dets rummelige design, og det kan opbevare en masse genstande på lidt plads. Deres flotte design gør det automatisk til et møbel, hvor øjet automatisk ledes hen, hvorfor det er oplagt at bruge en vitrine til at udstille de genstande, der har størst betydning for dig.

Find dit vitrineskab hos Danbo Møbler

Hvis din stue ikke er så stor, ville et oplagt valg for et godt vitrineskab være modellen Oslo fra Tvilum. Oslo har et minimalistisk, tidløst design, hvor skabet udnytter pladsen til fulde. Med den store glaslåge og de to skuffer i bunden, får du utallige af muligheder for at indrette din vitrine, som du vil. Serien fås i to størrelser alt efter dit behov.  
Hvis du er ude efter mere klassiske vitriner, kan vi anbefale dig vores Paris vitrineskabe. Her får du en klassisk vitrine, som aldrig går af mode, og som altid vil passe ind i ethvert hjem. Et vitrineskab fås i forskellige kombinationer af forskellige størrelser, og vi har både vitriner, som kan hænge på din væg eller stå solidt på dit gulv i stuen.  

Flotte vitrineskabe til ethvert hjem

Vores vitriner fås både som elegante og rummelige modeller med god plads til stel, porcelæn og andre effekter. Skabene fås med hylder og låger i glas med rum til at eksponere det flotte spisestel eller de dekorative pyntegenstande. Skabene fås i flere forskellige træsorter, fx eg, bøg, valnød, kirsebær og mahogni, så der er rig mulighed for at vælge en træsort, der passer til boligindretningen i dit hjem. 

Er du ude efter et godt og billigt vitrineskab, der passer til din retro stil, kan vi også klare det. Vores smukke vitriner er udført i mahogni fra Klim Furniture, der med det eksklusive design vil sætte prikken over i’et i ethvert klassisk hjem.

Mange mærker og modeller

Vi forhandler vitriner fra det danske familieejede mærke Skovby. Møbelmærket er kendt for bæredygtigt og funktionelt design i naturlige materialer, som er udført i høj kvalitet og med velvalgte materialer, som holder år efter år.

Med en vitrineløsning får du en både funktionel og æstetisk flot løsning til opbevaring af boligudstyr og ejendele. Blandt vores modeller finder du skabe med indbygget LED lys, så skabets indhold bliver flot belyst. Flere af vores møbler har gode muligheder for individuel tilpasning, og du har fx også mulighed for at vælge mellem ben eller sokkel til dit vitrineskab. Søger du en kombinationsløsning, så har vi vitriner med både skabe og skuffer, hvor du kan opbevare dine effekter. Vores sortiment dækker desuden elegante og funktionelle overskabe med glaslåger og tilhørende reol for en fuldendt opbevaringsløsning til dit hjem. 

Vitrineskabe for enhver smag

Vitrineskabe forener udsmykning og ekstra plads i hjemmet på bedste vis. Et vitrineskab er både en praktisk løsning til opbevaring og et æstetisk flot indslag i rummet, som giver rig mulighed for at sætte sit eget præg på boligindretningen. Vitriner giver gode muligheder for at opbevare flotte fund og alt fra bøger, pyntegenstande, lamper, lyskæder og planter. Vitrineskabene kan stå i de fleste rum, hvor man ønsker en dekorativ og praktisk opbevaringsløsning. Hos Danbo Møbler har vi vitriner for enhver smag og for ethvert budget – lige fra de enkle, de elegante og til de mere eksklusive skabe. 

Se dit vitrineskab i butikken

Kom ned i din lokale Danbo Møbler og se vores store udvalg af vitriner og find et billigt vitrineskab i høj kvalitet, der passer ind i dit hjem.   

 

Kontakt

Danbo Møbler Horsens

Vårsøvej 4
8700 Horsens

Telefon: 75626800
Email: mw@bobel.dk

Web: https://www.danbohorsens.dk

Åbningstider

Man.-Fre.: 10.00 - 17.30
Lør.: 10.00 - 15.00
Søn.: 11.00 - 15.00
 

Kort

 

Send spørgsmål